HEM   DOMÄNNAMN   WEBHOTELL   HEMSIDA   E-HANDEL   REFERENSER   KONTAKTA OSS
DOMÄNNAMN
   
 

.se .com .net .org .nu .info .biz .us .eu .no .dk .co.uk .fi .de .es .be .fr .it .mu .......mfl

 


På samma sätt som ett varumärke / företagsnamn är viktigt att skydda hos t ex Bolagsverket, så är det minst lika viktigt att skydda på Internet. Konkurrenter och andra illvilliga personer kan registrera de namn ni tror er äga rätten till och sedan försöka sälja tillbaka dessa till er till orimliga priser. Se därför alltid till att ha era domännamn registrerade innan ni påbörjar marknadsföring.

 

 

Vad är en domän eller ett domännamn?

Ett domännamn är ett ord eller namn som är registrerat under en toppdomän.
Ex; development.se.

 

 

Varför ska jag registrera domäner?

Att boka sina namn på Internet är idag nödvändigt. Ditt företagsnamn och dina varumärken på Internet är en länk mellan Er och Era kunder. Internetanvändandet ökar hela tiden i hela världen.

 

 

Behöver jag registrera flera domännamn?

Man väljer själv hur många domännamn man vill registrera. Till företag i Sverige rekommenderar vi att ni säkrar upp de internationella toppdomänerna .com .net .org .info .biz samt .se & .nu. Om ni dessutom har affärer i andra länder runt om i världen bör även dessa länders toppdomäner registreras. Om ni är privatperson räcker det oftast med en.

 

 

Du kan själv välja om du på egen hand vill registrera dina domännamn eller låta oss hjälpa dig!
Vi samarbetar med Perfect Sense AB, en global domänleverntör, på deras hemsida kan du enkelt söka fram lediga domännamn i världens alla toppdomäner och registrera direkt eller kontakta oss.
   
Referenser
Vi skapar hemsidor för allas behov -  © Perfect Sense AB.  domänregistrering